Lotgenoten site

15-01-2016 00:00

Beste bezoeker, 

Deze site is met de meeste zorg samengesteld om U de best mogelijke informatie te bezorgen indien U of een familielid een kunstmatige uitgang van dikke- of dunne darm of urinewegen moet krijgen, mocht U niet voldoende ingelicht zijn bij bezoek aan deze site gelieve ons te contacteren.

Wenst U of Uw familie,  vereniging, school meer informatie over leven met stoma, wij geven GRATIS voordrachten in gans de provincie Antwerpen met getuigenissen, beeldmateriaal enz..., wij geven U de JUISTE info over stoma en trachten alle vooroordelen en fabels uit de wereld te helpen, geef ons de kans!!!!!!!

Huidverzorging stomadragers;

Stomadragers weten hoe belangrijk het is hun huid en kleine wondjes te verzorgen onder de huidplaat.

- Vele oudere stomadragers gebruiken nog steeds bij wondjes Eosine 2%, niets mis mee als men het NIET te vaak gebruikt, droogt de huid naar de diepte te fel uit.

- Met succes en zonder voorschrift te verkrijgen is Cicalfate lotion, van Eau Thermale Avéne, ZEER DUN aanbrengen en uit masseren tot de huid droog aanvoelt, is voor wondjes dus droogt ook wel licht uit, stoppen als de huid hersteld is, heeft geen invloed op de kleefkracht van de huidplaat.

- Preventief ter bescherming onder de huidplaat kan men Brava Skin Barrier van de firma Coloplast gebruiken, een weinig ( ter grote van kleine kersenpit) barrier créme op de vingertop op de huid uitwrijven tot de huid droog aanvoelt daarna huidplaat kleven, heeft GEEN invloed op kleefkracht van de huidplaat

Terug

Enquête

Vindt U hier wat U zocht over stoma?

Totaal stemmen: 1142

Contacteer ons